CONDICIONS GENERALS

DISPONIBILITAT I PAGAMENT DE RESERVA

Per garantir la reserva, haurà d’abonar el pagament total de la seva estada. Després de seleccionar els dies i tipus d’estada en funció de la seva disponibilitat, ha de procedir al pagament de la totalitat de les nits reservades per habitació o llits. Aquest pagament es pot realitzar amb targeta de crèdit a través del pagament on line (TPV).

Can Manel no tindrà accés a les seves dades bancàries ni per descomptat seran cedides a tercers. El pagament on line per TPV es fa a través d’una plataforma segura i una base de dades degudament encriptada (SSL) perquè el procés de compra sigui totalment fiable i segur. Aquesta plataforma ens la provee el Banc Santander.

Es facturarà a la sortida de la seva estada.

La petició d’informació sobre l’estat disponibilitat d’habitacions o llits de l’establiment no implica l’acceptació de la reserva per part de la direcció de l’albert.

CANCELACIÓ

En cas d’anul·lació d’una reserva abans de l’arribada a l’Alberg, es retornarà el 100% de l’import de la reserva si l’anul·lació es fa amb més de 48 hores d’antelació a l’entrada.

En el cas d’abandonament de l’establiment amb antelació al temps pactat, no s’abonarà l’import cobras.

ARRIBADA

Horari d’entrada Caps de Setmana complets: a partir de les 10 hores.
Horari d’entrada per a estades més llargues: a partir de les 10 hores.
Si per qualsevol raó, està planejant la seva arribada abans o després d’aquest horari, 
li agrairíem que ens ho comuniqués per adaptar-nos al seu honrai.

SORTIDA

Horari de sortida Caps de Setmana complets: abans de les 18 hores.
Horari d’entrada per a estades més llargues: abans de les 18hores.

Si per qualsevol raó, està planejant la seva sortida més tard dels horaris fixats, demaneu-ho abans de la seva arribada, procurarem atendre les seves necessitas.

ANIMALS DOMÈSTICS

Dins el recinte de l’Alberg de Can Manel no està permès que el seu animal faci les seves necessitats. A l’entorn de l’Alberg hi ha espai suficient però no oblideu de recollir els excrements.

Els propietaris dels animals tenen l’obligació de mantenir-los en unes condicions higièniques i sanitàries adequades i seguint les normatives vigents.

Els propietaris dels animals seran els responsables dels danys ocasionats pels animals a terceres persones o a qualsevol instal·lació de l’Alberg.

No es podran deixar les mascotes soles a les habitacions, ni tampoc a l’exterior sense la supervisió dels seus propietaris.

RESPONSABILITAT

L’Alberg no es farà càrrec de cap pèrdua, dany, anul·lació o qualsevol despesa addicional que pateixi el client o de qualsevol causa que s’escapi del control de la direcció.

La direcció no es responsabilitza de la pèrdua o oblit d’objectes, no obstant això, si en el moment de fer la neteja es troba algun objecte, es podrà enviar a l’adreça facilitada a través d’un contra reemborsament.

No es permet fumar a les habitacions, ni tampoc treure llençols, mantes o altres estris de dins de les habitacions.

El nostre objectiu és que el client gaudeixi i tingui una bona experiència. Per poder millorar les estades dels nostres clients, els responsables agrairan qualsevol suggeriment.