Invalid slider ID or alias.

HABITACIONS

Possibilitat d’escollir entre habitacions individuals o col·lectives, amb opció règim de mitja pensió opcional.

EQUIPAMENTS

Tots els clients tindran accés i ús a una cuina i un menjador comunitari, així com a rentadores i assecadores públiques i wifi gratuït a tot l’edifici.

SERVEIS ADAPTATS

Les habitaciones individuals compten amb serveis adaptats per a persones de mobilitat reduïda.

BICICLETES

L’alberg està concebut per a muntanyencs i ciclistes i compta amb un servei de guarda bicicletes i motxilles.

MASCOTES

Concebut com un espai de convivència familiar, a Cal Manel els animals de companyia són acceptats i benvinguts.

BAR

L’alberg també disposa d’un bar annex a l’edifici i una sala.

PEDRAFORCA

Amb el seu peculiar doble cim, el Pedraforca és una icona de Catalunya i un símbol del moviment excursionista del país. El seu entorn és molt particular, ja que no està integrat en cap serralada, i això permet diferents rutes aptes tant per a excursionistes com per a escaladors. Més enllà de la seva riquesa geològica o a nivell de fauna, la mística que envolta la muntanya fa que tot aquell que puja fins al cim, mai oblidi el dia que va arribar al capdamunt del Pedraforca.

AMANTS DELS BOLETS

Un dels grans al·licients de Saldes és el de recórrer els seus mil i un racons durant la temporada de bolets. A l’ombra del massís del Pedraforca s’amaguen tot tipus de varietats de bolets per a qui tingui la paciència de perdre’s entre boscos, camps i roques i trobar els centenars de racons plens d’aquests exquisits fongs. Això sí, una vegada que es troba el lloc, mai es revela el secret.

PARC NATURAL DEL CADÍ-MOIXERÓ

Les valls i muntanyes que formen el Parc Natural del Cadí-Moixeró són un escenari ideal tant per a senderistes com per a ciclistes, plenes d’itineraris preciosos aptes tant per a l’excursionista més tranquil com per al muntanyenc més àvid de reptes. A més del Pedraforca, la Cadí-Moixeró té com a emblema les fonts del riu Llobregat, situades a poc més de 30 km. de l’alberg. En temporada d’hivern, les pistes d’esquí de la Cerdanya estan a poc menys d’una hora.